Leveren van prachtige creaties

Onderstaand een aantal van de gerealiseerde projecten. Van links naar rechts:

  • Creatie van een magnetische wand met aanpasbare foto’s op een basisschool
  • Creatie van een fotowand van een kinderkamer met een leeuw zodat de bewoner van de slaapkamer zich 1 kon voelen met een leeuw
  • Entree van een appartementen complex. Het lettertype is geïnspireerd op een nostalgisch weerzien. Het weerspiegelt herinneringen van welleer.

Laura Sintenie – van Oostrum

Founder – CEo

Ik ben Laura Sintenie, creatief ondernemend met een missie om de wereld mooier en duurzamer te maken. Met drie kinderen en een partner ben ik vastbesloten om hun toekomst te verzekeren door mijn bijdrage te leveren aan het verminderen van onze carbon footprint. Mijn achtergrond in de medische industrie en mijn studie commerciële economie hebben mijn ondernemersgeest gevormd en mijn wereldbeeld verbreed. Mijn tijd in Florida heeft mijn creativiteit aangescherpt en mijn passie voor een betere wereld versterkt. Als moeder, partner en ondernemer zet ik me actief in om een positieve impact te maken en een mooie toekomst te creëren voor mijn kinderen en alle komende generaties.

Op zoek naar een top stage plek?

Stage


Ben jij gepassioneerd, creatief en op zoek naar een uitdagende stage waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je creativiteit kunt ontplooien? Bij Versierendoejezo bieden we een dynamische omgeving waar stagiairs de kans krijgen om hands-on ervaring op te doen in de wereld van ontwerp en productie. Of je nu geïnteresseerd bent in interieurontwerp, duurzame productontwikkeling of marketing, we hebben mogelijkheden die passen bij jouw interesses en talenten. Als onderdeel van ons team zul je niet alleen waardevolle ervaring opdoen, maar ook bijdragen aan het creëren van inspirerende en impactvolle ontwerpen die een verschil maken in de wereld. Doe mee en ontdek je creatieve potentieel bij Versierendoejezo!